ویژگی‌های طرح پایلوت تولید جرم‌های ویژه نسوز جهاددانشگاهی یزد

۲۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۳ کد : ۹۵۳۶ پژوهش و فناوری مصاحبه انتشار دانش طرح های شاخص
معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با اشاره به دستاوردهای حوزه سرامیک در این سازمان، به معرفی ویژگی‌های طرح پایلوت تولید جرم‌های ویژه نسوز جهاددانشگاهی یزد پرداخت. «سید حسین میرحسینی» در این باره تصریح کرد: استان یزد به عنوان یکی از قطب‌های صنعت سرامیک کشور محسوب می‌شود بنابراین مأموریت اصلی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد انجام فعالیت‌های تحقیقاتی در زمینه مواد های‌تک سرامیکی تعریف شده است.

«سید حسین میرحسینی»  در این باره تصریح کرد:  استان یزد به عنوان یکی از قطب‌های صنعت سرامیک کشور محسوب می‌شود بنابراین مأموریت اصلی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد انجام فعالیت‌های تحقیقاتی در زمینه مواد های‌تک سرامیکی تعریف شده است.

 

وی با بیان این که حاصل سال‌ها تحقیق و پژوهش در این حوزه منجر به ایجاد پژوهشکده مواد نوین سرامیکی شده، یادآور شد: نتیجه تجاری‌سازی تحقیقات این گروه‌های پژوهشی هم راه‌اندازی واحد تولیدی جرم‌های نسوز و قطعات ویژه سرامیکی جهاددانشگاهی یزد شده است .

 

به گفته میرحسینی، مطابق آمار جهانی، مصرف سالانه محصولات نسوز در دنیا  ۴۵ میلیون تن و سهم ایران حدود ۲ درصد معادل ۹۰۰ هزار تن است که حدود ۵۰ درصد این نیاز از خارج کشور تأمین می‌شود .

وی خاطرنشان کرد: در واحد تولیدی جرم‌های نسوز جهاددانشگاهی یزد سعی شده تا بر اساس جدیدترین فناوری روز دنیا طبق استانداردهای بین‌المللی محصولات با کیفیت بالاتر و قیمت مناسب‌تر، تولید بومی شوند تا علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، توان رقابت در بازار نیز داشته باشند .

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان تاکید کرد: نکته مهم در این باره این است که با توجه به وضعیت بحران آب در کشور و استان یزد، این محصولات به صورت خشک و بدون نیاز به مصرف آب تولید می‌شوند .

میرحسینی در پایان با بیان این که طرح پیشنهادی به صندوق مشترک جهت اخذ حمایت از معاونت علمی و فناوری برای یک محصول و با ظرفیت ۱۲۵ تن در سال طراحی شده بود، خاطرنشان کرد: البته این در حالی است که خط تولید راه‌اندازی شده دارای ظرفیت تولید شش هزار تن در سال است و قابلیت تولید حداقل ۴۰ نوع محصول را دارد.


نظر شما :