نخستین کنفرانس ملی مواد نوین در پژوهشکده مواد نوین سرامیکی برگزار خواهد شد

۱۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۳۵۴۶ پژوهش و فناوری تاپ خبر انتشار دانش عمومی
پژوهشکده مواد نوین سرامیکی با همکاری دانشگاه یزد «نخستین کنفرانس ملّی مواد نوین» به منظور اشتراک ایده‌ها و یافته‌های پژوهشی و تبادل نظر اساتید، محققان و صنعت‌گران گرامی در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اسفند ماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد کرد.
نخستین کنفرانس ملی مواد نوین در پژوهشکده مواد نوین سرامیکی برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، پژوهشکده مواد نوین سرامیکی با همکاری دانشگاه یزد «نخستین کنفرانس ملّی مواد نوین» را در تاریخ 12 و 13 اسفند ماه 1399 برگزار می نماید. این کنفرانس به منظور اشتراک ایده‌ها و یافته‌های پژوهشی و تبادل نظر اساتید، محققان و صنعت‌گران گرامی با مدیریت آقای مهندس میرحسینی و دبیر علمی جناب آقای دکتر مسعود مصلایی‌پور یزدی در پژوهشکده مواد نوین سرامیکی اجرا می‌شود.

به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند، با توجه به درخواست های مکرر و موافقت شورای اجرایی کنفرانس، مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه کنفرانس تا پایان روز 15 بهمن ماه 1399 تمدید گردید.

آخرین مهلت ارسال مقالات: 15 بهمن 1399

اعلام نتایج داوری: 25 بهمن 1399

مهلت ثبت نام (با تخفیف): 30 بهمن 1399

مهلت ثبت نام (بدون تخفیف): 12 اسفند 1399

تاریخ برگزاری: 12 و 13 اسفند 1399

لازم به تأکید است؛ براساس تصمیم گیری شورای اجرایی کنفرانس، به دلیل ادامه شرایط بیماری کرونا برگزاری کنفرانس به صورت مجازی (الکترونیکی) خواهد بود.

نظر شما :